Ilmiö kutsuu uusia jäseniä mukaan toimituskuntaan

Kiinnostaako tiedeviestintä? Haluatko tehdä sosiologista ajattelua ja tutkimusta tunnetuksi? Onko sinulla kiinnostavia ideoita tiedeviestintään?

Ilmiö – sosiologinen media kaikille on Westermarck-seuran julkaisema verkkolehti, joka tekee sosiologisesta tutkimuksesta lähestyttävää ja vaikuttavaa ja tarjoaa lukijoille uusia tapoja ajatella yhteiskuntaa.

Haemme nyt toimituskuntaan idearikkaita sosiologeja tekemään kanssamme laadukasta ja kiinnostavaa tiedeviestintää. Ilmiön toimituskunnan jäsenet ovat tyypillisesti aktiivisia sosiologian tai laajemmin yhteiskuntatieteen tutkijoita ja jatko-opiskelijoita. Toivomme toimituskuntaan jäseniä eri yliopistoista, tutkimuslaitoksista ja verkostoista.

Toimituskunnan jäsenenä pääset kehittämään tutkijalähtöistä tiedeviestinnän kenttää ja kehityt tiedeviestijänä. Toimituskunnassa toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja tarjoaa väylän toteuttaa tutkijan yhteiskunnallista vuorovaikutusta.

Sovit joukkoon, jos olet laajasti kiinnostunut sosiologiasta, innostut yleistajuistamisesta ja pystyt sitoutumaan toimituskunnan työskentelyyn. Kokemus populaarista kirjoittamisesta auttaa, mutta ei ole välttämätöntä.

Toimituskunnassa otat omalta osaltasi vastuun juttujen teemojen ideoinnista, kirjoittajien rekrytoinnista ja juttujen vertaisarvioinnista. Lisäksi osallistut muihin Ilmiön toiminnan pyörittämiseen liittyviin tehtäviin. Halutessasi voit ideoida omia projektejasi Ilmiön puitteissa. Tehtävä vaatii sitoutumista, mutta vie maltillisesti aikaa.

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus 28.1.2022 mennessä osoitteeseen lotta.haikkola[at]nuorisotutkimus.fi

 

Lisätietoja Ilmiöstä ja toimituskunnassa työskentelystä:

Päätoimittaja Lotta Haikkola (lotta.haikkola[at]nuorisotutkimus.fi)

 

Lue seuraavaksi

Avainsanat: sosiologia tiedeviestintä

– 20.1.2022